Rólunk – Triad Homes

A TRIAD Homes egy stabil, tőkeerős magyar befektetői háttérrel rendelkező cég, 2015-ben alakult azzal a hosszú távú céllal, hogy Magyarországon otthonokat építsen családoknak és befektetők számára egyaránt a legmagasabb minőségben. Fontos szempont a bizalom és a megbízhatóság kiépítése partnereink körében.

A TRIAD Homes folyamatosan keresi a befektetési lehetőségeket Budapesten és környékén, hogy vevőinek a legmegfelelőbb helyen kínálhassa a piacon egyedülálló minőségű lakóingatlanokat.

Minden beruházásunknál kiemelt figyelmet fordítunk a zöld övezetek, belső kertek, játszóterek, valamint szabadidős helyszínek kialakításával a minden igényt kielégítő nyugodt élettér kiépítésére.

2016-ban két projektet indítottunk el, egy 36 lakásos társasházat, a Biloba Gardent a XIX. kerület frekventált helyén és a XI. kerület zöldövezetében, Madárhegyen építettünk luxusotthonokat.

2020-ban készült el a fiatalos és modern Triad Homes lakással a XIX. kerület Lehel utcában.

Jelenleg a Triad Homes Klapka és a Madárhegy Facsemete projektjeink vannak kivitelezés alatt és még 2022 folyamán átadásra kerülnek. Legújabb beruházásunk az 5 ütemben megépülő Triad Homes Residence, amelyben összesen 300 lakás kerül kivitelezésre. Az első ütemben 98 lakás készül el 2023-as átadással.

A menedzsment több évtizedes, nemzetközi fejlesztési tapasztalata, kiépült kivitelezői kapcsolatrendszere, valamint elkötelezett, képzett szakembereink biztos alapot adnak projektjeinknek és garantálják, hogy az Ön lakása határidőre, a kívánt szakmai tartalommal elkészüljön.

Aktuális Projektjeink

TRIAD HOMES RESIDENCE

1191 Budapest, Vak Bottyán út 71-75.

8 EMELET | 98 LAKÁS | 1-4 SZOBA

Részletek

Elérhető lakások: 21
Értékesített lakások: 77

TALÁLJA MEG

ÁLMAILAKÁSÁT

Méret [0 - 200] m2

Korábbi projektjeink - Referenciáink

TRIAD HOMES KÖKI

A Triad Homes, Budapest belvárosától dél-keletre az élénk Kispest területén belül, egy csendes lakóövezetben kapott helyet. Az épület kialakítása ötvözi a modern formavilágok és az itt élők igényeit azáltal, hogy az esztétikai értéket összekapcsolja a környező szolgáltatásokkal, ezzel igazán élhetővé téve a lakókörnyezetet.

BILOBA GARDEN

A Biloba Garden Budapesten a belvárostól dél-keletre fekszik, Kispest zöldövezetében, mely nyugalmas, békés lakóövezet, mégis központi hely a szolgáltatások terén.

FACSEMETE HOMES

A számtalan látványossággal és nevezetességgel büszkélkedő Budapestnek a belvárosához közeli újbudai Madárhegy zöldövezetébe illeszkedik be a Triad Homes által megálmodott négy lakásos társasház.

MADÁRHEGY

A Madárhegy csendes, nyugodt környezetében várják Önt a Triad Homes négy lakásos társasházai. A lakásokhoz saját kertet és mélygarázst is kínálunk. Vevőink kényelmi szintjét növelve társasházainkat liftekkel látjuk el.

Összehasonlítás

AJÁNLATKÉRÉS