Madárhegy Hosszúrét – Triad Homes

Tudta Ön, hogy Magyarországot évente több mint 13 millióan és Budapestet közel 2 millió 700 ezer turista választja úti céljául valamint világviszonylatban is rangos 37. helyen áll látogatottsági szempontból? Mindezeken felül 2016-ban elnyerte a világ legszebb városa címet is. Budapest lélegzetelállító kilátással és látnivalókkal ragadja magával a turistákat.

A számtalan látványossággal és nevezetességgel büszkélkedő Budapestnek a belvároshoz közeli újbudai Madárhegy zöldövezetébe illeszkednek be a Triad Real Estate Kft. által megálmodott társasházak. Pár éve ez a régió még beépítetlen volt, most az egyik legkeresettebb ingatlanfejlesztési terület, ahol új társasházak színesítik a város ezen részét.

Triad Homes beruházás elhelyezkedése ideális, dinamikusan fejlődő, könnyen megközelíthető kiépült infrastruktúrával rendelkezik. Szupermarketek, bevásárlóközpontok, iskolák találhatók a közelben.

A Madárhegy csendes, nyugodt környezetében várják Önt a Triad Homes négy lakásos társasházai. A lakásokhoz saját kertet és mélygarázst is kínálunk. Vevőink kényelmi szintjét növelve társasházainkat liftekkel látjuk el.

Nappali, konyha

Modern megjelenésű belső tér, ahol a konyha kissé elkülönül, mégis része a nyitott terű nappalinak.

A nagy üvegfelületek kialakítása bőséges természetes fényt biztosít a tulajdonosok számára.

A felhasználni kívánt anyagok színét vevőink választhatják meg.

Hálószoba

A napfényes és tágas hálószobák, zöld területre néző hatalmas teraszai hangulatosabbá varázsolják a rohanós mindennapokat.

Fürdőszoba

Igényes, minőségi kerámiapadlóval és falburkolattal kialakított fürdőszobák és WC helyiségek a tulajdonos választása alapján.

Szaniterek, csaptelepek ismert gyártók termékeivel biztosítva. Lakástípustól függően kádak vagy zuhanyzók kerülnek igény szerint kialakításra.

Összehasonlítás

AJÁNLATKÉRÉS